Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Positive Yoga

9 september - 11 november

€60

Op maandag 9 september starten we met een nieuwe Positive Yoga: een reeks van tien wekelijkse yogalessen, speciaal ontwikkeld voor poz mannen.

 

De lessen zijn gebaseerd op Kundalini Yoga, de ‘yoga van het bewustzijn’. In een les van anderhalf uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. Er worden oefeningen gegeven speciaal gericht op het ondersteunen/versterken van het immuunsysteem, zenuwstelsel, lever, nieren en darmen. Positive Yoga is er voor alle poz mannen, met of zonder yoga-ervaring. Je hoeft er niet lenig voor te zijn.

 

De lessen vinden plaats op de maandagavond van 18:30 tot 20:30 uur (locatie hiv vereniging, 1e Helmersstraat 17 te Amsterdam) en worden gegeven door -inmiddels gediplomeerde- Wim Liefting.

 

De kosten bedragen €60 voor de gehele reeks van tien lessen. Leden van de Hiv vereniging ontvangen €20 korting en betalen slechts €40.

 

Geïnteresseerd?

 

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar servicepunt@hivvereniging.nl. Vermeld hierin de volgende gegevens: naam, adres, telefoonnummer en of je lid bent van de Hiv Vereniging en of je eerder aan Positive Yoga hebt deelgenomen. Wij nemen z.s.m. contact met je op zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen. Wil je meedoen, maar vormen de kosten een te hoge drempel? Neem dan contact met ons op via info@pozandproud.nl voor de mogelijkheden.

Gegevens

Begin:
9 september
Einde:
11 november
Kosten:
€60
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

HIV Vereniging
Eerste Helmersstraat 17
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps

Organisator