We gaan weer wandelen!

September 2018 was de laatste editie van het Mankracht Weekend in Orvelte, Drenthe. En vorig hebben we een Mankracht wandeling over de Wester en Bussumerheide bij Hilversum gelopen. We willen van de wandeling een mooie nieuwe traditie maken, zowel 1 in het voorjaar als 1 in het najaar.

De paden op, de lanen in!

De eerst volgende datum is: 25 april, verzameltijd is 11:00 uur bij het NS station in Castricum. De route die we gaan lopen is bij elkaar zo’n 10 kilometer lang en gaat over voornamelijk onverharde paden door de duinen – pumps thuis laten dus! Koffie en thee doen we vooraf of halverwege de wandeling en nadien kijken we of er nog tijd is voor een drankje.

In de spirit van Mankracht is er ook aandacht voor je innerlijk:  hoe we daar op in gaan merk je vanzelf tijdens de tocht. Ga je mee? Graag opgeven via: info@pozandproud.nl Wellicht kom je de ‘heren’ op de foto ook nog tegen ;-)

Geef een reactie