Vrijwilliger worden?

Wil je je graag inzetten voor onze Poz&Proud community, wordt dan vrijwilliger. We zoeken gastheren voor onze borrels in Amsterdam en Amersfoort, maar kunnen ook je input gebruiken voor onze andere activiteiten in 2020, zoals de Angels brunches, de Mankracht wandelingen, de Pride boot, schrijven voor de website en andere fijne zaken. En we staan open voor nieuwe activiteiten.

Omdat we onderdeel zijn van de hiv vereniging ben je tijdens je activiteiten verzekerd en staat er een (kleine) dagdeelvergoeding tegenover. Ook organiseren we een gezellige bijeenkomst voor onze vrijwilligers en kan je ieder jaar (gratis) mee naar True Colors, het grote vrijwilligersfeest van het COC. En de begeleiding vanuit de hiv vereniging is prima, met o.a. een “trainings”dag met alle ins en outs van n=n (zie de post).

Interesse? Kom langs op onze borrels of stuur een mailtje naar info@pozandproud.nl

Geef een reactie