Mankracht – de wandeling

7 september jl. hadden we onze eerste Mankrachtwandeling. Dit als “compensatie” van het populaire Mankrachtweekend waarvan vorig jaar september de laatste editie was. Je moet altijd stoppen op je hoogtepunt wordt er gezegd, dus we deden wat Tina Turner niet doet…

Ondanks een beperkt aantal deelnemers spreken we toch van een succes. Het is een mooie gelegenheid om informeel contacten met andere Poz and Proud’ers te leggen (z)onder het genot van een drankje – in een andere omgeving dan die van onze borrels in de Prik in Amsterdam of op de locatie van de hiv vereniging.

Niet dat we het helemaal droog hielden trouwens… noch met de regen, noch met de alcohol. Na de eerste buien afgewacht te hebben met koffie, thee en gebak gingen we op pad. De route over de Westerheide van Hilversum was prachtig: de heide stond nog volop in bloei. Halverwege maakten we een stop om iets persoonlijks te vertellen over de meegebrachte kiezel of steen en deze “los te laten” op de hei. Een goede aanleiding voor persoonlijke gesprekken met de andere deelnemers.

Onder het genot van een drankje en hapje (of twee) in “’t Pandje” sloten we de dag gezellig af. Wellicht een volgende keer weer in de (lente?)editie van de Mankrachtwandeling.

Geen reacties

Laat een reactie achter