Roze Zaterdag – Venlovers

Het was een super gezellige (en super warme) Roze Zaterdag in Venlo. De tweede stad van Limburg liet zich niet alleen van een roze kant, maar van alle kleuren van de regenboog zien.

Zoals gebruikelijk was Poz&Proud present op de informatiemarkt. Het thema van dit jaar: grenzeloze liefde (de zusterstad van Venlo, Krefeld, deed ook mee) was gelijk duidelijk met onze “overburen” uit Nordrhein-Westfalen van verschillende organisaties.

Venloër, Randstedeling en Fries (daarover later meer), ho, le en bi, net uit de kast en long term survivor zijn langsgekomen bij onze kraam. We hadden interessante gesprekken, o.a. naar aanleiding van de enquête “Wat weet je over hiv” welke we hadden meegenomen. Uiteindelijk hadden we te weinig enquêtes bij!

Na afloop hebben we Venlo nog onveilig gemaakt (lees: genoten van de vele optredens op verschillende podia). Mocht je het gemist hebben, niet getreurd: volgend jaar is de Roze Zaterdag in Leeuwarden.

Geef een reactie