New Year’s ANGELS

Om 2019 in stijl in te luiden presenteert Poz&Proud op zondag 20 januari de nieuwjaarseditie van de vertrouwde Angels-brunch. Kom je het nieuwe jaar met ons vieren? Het motto is als vanouds: eat all you can eat en ontmoet andere mannen in een ontspannen sfeer.

Het door onze vrijwilligers bereide buffet (en een feestelijk welkomstdrankje) staan vanaf 13:00 voor je klaar in het gebouw van de Hiv Vereniging in Amsterdam. Deelname is gratis, aanmelden vooraf is niet nodig. Drankjes aan de bar moeten wel afgerekend worden. Kom langs en neem je vrienden mee!

Na afloop kun je nog aansluiten bij een brainstormsessie over de Canal Parade van dit jaar. Denk je met ons mee?

New Year’s Angels – zondag 20 januari 2019 – 13-15 uur – HVN, Eerste Helmersstraat 17 Amsterdam (vlakbij Leidseplein)

Geen reacties

Laat een reactie achter