Maurice neemt afscheid bij Poz&Proud

Na vier jaar kerngroeplidmaatschap heeft Maurice vorige maand afscheid genomen bij Poz&Proud. Eerder dit jaar had hij al bij ons aangekondigd dat het voor hem tijd werd voor andere prioriteiten, en dat Mankracht zijn laatste activiteit zou zijn.

We maakten kennis met Maurice in 2014, toen hij op de Poz&Proud-boot meevoer in de Canal Parade. Kort daarna trad hij toe tot de kerngroep. Al snel drukte hij zijn eigen stempel op Poz&Proud. Zo nam hij het initiatief tot Positive Yoga, een activiteit die nog altijd loopt. De afgelopen twee jaar was hij dé drijvende kracht achter ons Mankracht-weekend. Het is dan ook symbolisch dat hij zijn Poz&Proud-tijd met Mankracht heeft afgesloten.

Sinds 2017 deelde ik, Jörgen, samen met Maurice het coördinatorschap. De samenwerking was bijzonder prettig en soepel, en Maurice’ enthousiasme was inspirerend. We gaan hem missen!

Geen reacties

Laat een reactie achter