AIDS2018 komt eraan!

Volgende week vindt in de Amsterdamse RAI AIDS 2018 plaats, het grootste congres over hiv en aids ter wereld, dat eens per twee jaar wordt georganiseerd. Het congres brengt niet alleen wetenschappers en artsen bijeen, maar ook vertegenwoordigers uit de hiv-positieve community van over de hele wereld.

Het programma van AIDS2018 start op maandag 23 juli. Op deze openingsdag vindt de traditionele protestmars plaats, dit jaar onder het motto Towards zero together. De mars start om 13:00 bij het Amstelveld, en komt om ongeveer 16:00 aan bij het congresterrein. Iedereen die wil kan zich bij de mars aansluiten.

Naast het feitelijke congres is een belangrijke rol weggelegd voor de Global Village, een gratis toegankelijk terrein waar diverse organisaties uit het hiv-veld zich presenteren en elkaar ontmoeten. De Hiv Vereniging heeft hier samen met hello gorgeous en Atlas 2018 een zogenaamde networking zone, een grote stand met een divers programma. Ook Poz&Proud zal hier present zijn. Op maandag zijn Maurice en Erwin met een prachtige banner aanwezig in de stand om het gesprek met bezoekers aan te gaan en over het werk van Poz&Proud te vertellen. Woensdag zal Jörgen tweemaal een presentatie geven over de missie van Poz&Proud,en eveneens vragen van bezoekers beantwoorden. Het volledige programma van de networking zone vind je op de website van Positively Dutch.

Parallel aan het congres vindt in de Beurs van Berlage nog de tentoonstelling “I will speak, I will speak” van Atlas 2018 plaats. De expositie wordt geopend op zondag 22 juli.

Geen reacties

Laat een reactie achter