Wandelen naar AIDS2018

Van 23 tot 27 juli vindt in Amsterdam AIDS 2018 plaats, een enorme internationale conferentie over hiv en aids. Rond en in de aanloop naar het congres vinden de meest uiteenlopende initiatieven plaats om aandacht te vragen voor de rechten van mensen die leven met hiv. Een van deze initiatieven is Towards zero together, een wandeltocht van Brussel naar Amsterdam.

De ruim 200 kilometer lange tocht wordt gelopen door hiv-activisten, onder wie de Australische initiatiefnemer Ruan Uys. De tocht wil de aandacht vestigen op de onderlinge solidariteit van mensen die leven met hiv. Daarom zou het erg leuk zijn als mensen een stukje met Ruan of een van de andere activisten willen meelopen. Door gesprekken tijdens de wandeling kan meteen ook nuttige ideeënuitwisseling plaatsvinden.

Geen zorgen, er wordt niet verwacht dat je enorme afstanden meeloopt! De tocht is verdeeld in verschillende etappes van gemiddeld 25 km, en je kunt ook een gedeelte van een etappe meedoen. Informatie over het project en de route vind je op www.hivsters.info/towards-zero-together.

Lijkt jou het leuk aan dit project mee te doen? Stuur dan een mail naar Alexander Pastoors: a.pastoors@hivvereniging.nl.

Geen reacties

Laat een reactie achter