Laatste kans voor Mankracht!

mankrachtDeze nazomer reizen we voor de tiende keer af naar Orvelte voor Mankracht, het weekend weg voor poz mannen. De afgelopen jaren hebben we heel veel mannen hier een bijzondere ervaring kunnen geven. Een ontspannen en veilige omgeving waar homomannen hiv even echt onder elkaar kunnen zijn. En dat ook nog het prachtige Drentse landschap! Niet alleen de gasten, maar ook wijzelf kwamen steeds met hernieuwde energie terug van het weekend.

Aan alles komt echter een eind. We merken dat behoeftes veranderen, en tien keer is een heel mooi aantal. Dit jaar zal daarom de laatste editie van Mankracht zijn. We hebben nog steeds wat plekken over. Dus, wilde je altijd mee, maar kwam het er nooit van? Grijp dan nu je kans en schrijf je zo snel mogelijk in! Mankracht vindt dit jaar plaats van 7-9 september.

De gedachte achter Mankracht is even simpel als doeltreffend: mannen met hiv bij elkaar brengen in een laagdrempelige, ontspannen en open sfeer, waarin iedereen helemaal zichzelf kan zijn. Met een divers programma bieden we de ruimte elkaar goed te leren kennen. Samen eten, praten, borrelen, lachen – in de nazomeravonden is het goed toeven op het door de oude boerderijen beschutte terras. En heb je even geen zin om aan een activiteit mee te doen? Voel je dan vrij om je eigen ruimte te nemen, alleen of samen met andere mannen die je hebt ontmoet – niets is verplicht.

We ontvangen je vrijdag aan het eind van de middag en starten de avond meteen goed met een gezellige barbecue. ’s Avonds hebben we een introductieprogramma met de hele groep, en aansluitend is de bar geopend. Zaterdag staat de ochtend in het teken van gespreksgroepen waar we wat meer de diepte in kunnen gaan, terwijl we ’s middags in beweging komen. Na het avondeten is dan tijd voor licht vermaak, en kan er tot laat geborreld worden aan de bar of onder de sterren. Zondagochtend kan er creatief of sportief gedaan worden en is er ook tijd voor bezinnning. Na een stevige lunch nemen we in de middag weer afscheid, een hoop ervaringen rijker!

Praktische informatie

Voor deelname betaal je een bijdrage van €139. Leden van de Hiv vereniging krijgen €50 korting en betalen slechts €89. Hiervoor krijg je een compleet weekend inclusief 2 overnachtingen, verzorgde maaltijden, onbeperkt koffie en thee, een aantal gratis (al dan niet alcoholische) consumpties en deelname aan alle activiteiten. Zijn de kosten een belemmering voor deelname? Neem dan contact met ons op via info@pozandproud.nl, dan zoeken we samen naar een oplossing. Aanmelden voor het weekend kan door een mail te sturen naar servicepunt@hivvereniging.nl onder vermelding van ‘Mankracht 2018’. Meld in je mail: je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum, of je lid bent van de Hiv Vereniging en of je al een keer eerder bent mee geweest.

1 Reactie
Reacties
  1. hoi, is er eventueel nog een plek vrij voor mij voor het mankracht weekend? Zo ja dan geef ik me graag
    op .

    Andre van Grondelle on 17 juli 2018 Reageer op deze reactie

Laat een reactie achter