Party&Play: inloopavonden over chemsseks

MainLinePNPMainline, de voorlichtingsorganisatie voor drugsgebruik en gezondheid, organiseert in maart twee inloopavonden over seks en chems. De avonden richten zich op mannen die wel eens chems gebruiken tijdens de seks, en mannen die daarmee zijn gestopt.

De eerste inloopavond vindt plaats op woensdag 16 maart. Deze avond is bedoeld voor mannen die chems tijdens de seks gebruiken. Doel van de avond is het delen van gebruikservaringen in een ongedwongen sfeer en het geven van tips en trucs omtrent bewust gebruik van chems. Hoe houd je de seks geil? Hoe behoud je zelfcontrole, beperk je de negatieve kanten van gebruik en wat zijn eventuele valkuilen tijdens gebruik?

Op woensdag 30 maart vindt een inloopavond plaats voor mannen die met chems zijn gestopt. Doel van deze avond is het delen van ervaringen rond een drugsvrij seksleven. Hoe blijf je clean? Wat zijn valkuilen voor terugval en hoe deal je met dagelijkse craving? Maar ook: hoe kan seks zonder drugs weer spannend zijn?

De beide avonden zijn een try out, waarop de eventuele wensen en informatiebehoefte van de deelnemers worden gepeild. Bij voldoende interesse zullen de avonden maandelijks terugkeren. De opzet is laagdrempelig: niets hoeft, alles is bespreekbaar. De bijeenkomsten vinden plaats bij Mainline, Frederik Hendrikstraat 111 te Amsterdam. De inloopavonden starten om 20:00 en eindigen om 22:30 uur.

Wil je meer informatie over de inloopavonden? Neem dan contact op met Leon Knoops: 020-68 22 660 of l.knoops@mainline.nl. Meer informatie over Mainline vind je op hun website: www.mainline.nl.

Geen reacties

Laat een reactie achter