Hiv uit de kast!

HivUitdeKast

De afgelopen maanden hebben hello gorgeous, het enige magazine over hiv in Nederland, en de Hiv Vereniging hard gewerkt aan de voorbereidingen van de campagne Hiv uit de kast. Deze campagne, bedoeld om hiv zichtbaar te maken voor het grote publiek is vandaag losgebarsten met de lancering van de prachtige website hivuitdekast.nl.

Centraal in de campagne staan de vijf rolmodellen Anne, Eliane, Jeffrey, Ronald en Kenny, stuk voor stuk mensen met hiv die open zijn over hun status. Op de website vind je hun verhalen in tweegesprekken en filmpjes. Daarnaast biedt de site antwoorden op de meest uiteenlopende vragen over hiv anno nu en tips & tricks over het open zijn over hiv naar je omgeving.

Het online gaan van hivuitdekast.nl is slechts het begin van de campagne. Over een aantal weken worden de posters onthuld die van 23 november – 6 december in de vier grote steden komt te hangen. Ook verschijnt er dit najaar een speciale editie van hello gorgeous, die helemaal in het teken zal staan van Hiv uit de kast.

Geen reacties

Laat een reactie achter