Hepatitis C Support stopt in huidige vorm

HepatitisC3Al sinds onze oprichting is hepatitis C een belangrijk thema voor Poz&Proud. Onze supportgroep voor homomannen met hepatitis C is daarom al jaren vaste prik op de eerste vrijdag van de maand. We merken echter dat de belangstelling voor deze groep steeds verder terugloopt. Daarom hebben we na lang overwegen besloten te stoppen met deze activiteit; vrijdag 6 november was de laatste editie van de supportgroep.

Dat betekent echter niet dat hepatitis C support helemaal verleden tijd is. We denken nog na over een nieuwe vorm van ondersteuning zonder een vaste groep. We vinden het namelijk nog steeds heel belangrijk dat mannen met hepatitis C ergens terecht kunnen met hun verhaal. Begin volgend jaar zullen we meer bekend maken over ons nieuwe concept.

Heb je tot die tijd vragen of behoefte aan informatie of contact? Dan zijn we er natuurlijk nog steeds voor je! Stuur ons gerust een mail op info@pozandproud.nl.

Geen reacties

Laat een reactie achter