AIN-screening: En daar lig je dan met je benen omhoog en je kont open… aflevering 10

Hoe_Hars_Wax_je_de_billen_Bij_een_Man_mannenbillen (1)In Amsterdam, Den Haag en Rotterdam worden homomannen met hiv gescreend op AIN, de voorstadia van anuskanker. Blogredacteur marty pn van kerkhof begon deze week aan zijn derde ronde screening.

Een half jaar was ik er vanaf, van het bezoek aan dermatologie. Maar nu was het weer zover. Opnieuw moet ik mijn rectum aan een nauwgezet kijkonderzoek blootstellen. Desgevraagd zegt de dokter dat de procedure hetzelfde is als een half jaar geleden. Dus daar ga ik weer, de stoel in, mijn benen wijd en de proctoscoop in mijn kont. Alles lijkt schoon, hoor ik. Maar dan blijkt er toch ergens een verdacht plekje te zitten. Dit keer op ongeveer elf uur. Even een knipje en daar is de biopt al gereed voor onderzoek in het lab. Over twee weken – of eerder als de uitslag er is – word ik weer door de dokter gebeld. Tot zolang is er in elk geval tijd voor een meer lustvolle omgang met m’n Geheime Opening, zoals Reve die placht te betitelen. Te beginnen met een trio-date vanavond laat. Wordt vervolgd.

Alle delen van Marty’s blog over de AIN-screening

Geen reacties

Laat een reactie achter