Tunnel of Love – over de lusten en lasten van de anus

Tunnel Of Love Revisited 2015

Op 10 oktober organiseert Poz&Proud een nieuwe editie van de Tunnel of Love: een serieus-vrolijke avond gewijd aan de lusten en lasten van de anus. Veel homomannen kunnen veel plezier beleven aan hun kont. Van vingeren tot neuken en van rimmen tot dildo’s en fisten: de mannenkont is een veelzijdige bron van seksueel genot. Alle reden dus om dit lichaamsdeel eens goed in het zonnetje te zetten!

Over de lusten kunnen we jullie misschien niet veel nieuws vertellen. Maar dat maakt het niet minder leuk het erover te hebben. Zo leest schrijver Eric Kollen (jongenssprookjes.nl) sappig voor uit eigen werk en gaan we in op de kunst van de perfecte bottom zijn. In een heuse fotowedstrijd gaan we bovendien op zoek naar het lekkerste kontje. Jij kunt ook meedoen (en meestemmen)!

Het is echter minstens zo belangrijk aandacht te besteden aan de lasten. Homomannen, en met name homomannen met hiv, hebben namelijk een verhoogd risico op AIN, door het HPV-virus veroorzaakte huidafwijkingen in de anus die zich in sommige gevallen kunnen ontwikkelen tot kanker. In Amsterdam en een aantal andere steden staat de screening op AIN inmiddels goed op de rails. Maar wat zijn precies de laatste inzichten op dit terrein? Olivier Richel (AMC) en Irina Cairo (OLVG) praten ons bij. Daarnaast gaan ze in debat met René Huysmans over nut en noodzaak van behandeling.

Tunnel of Love vindt plaats in het Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282 in Amsterdam. De zaal is open vanaf 19:30, het programma begint om 20:00 uur. Toegang is gratis. Opgeven voor de avond is niet verplicht maar wel wenselijk (via een mailtje aan info@pozandproud.nl), zodat we kunnen inschatten hoeveel personen we kunnen verwachten. Wil je meedingen naar de prijs voor het lekkerste kontje? Stuur dan ook een foto in naar info@pozandproud.nl.

1 Reactie
Reacties
 1. Ik was op 10 oktober bj de info avond the tunnel of love de avond ging over over de anus en alles wat er(sexueel) over te vertellen was zoals bare neuken en over anuskanker
  Overgens anuskanker komt voor bij homo/bi/hetero mannen en vrouwen en dat vond ik wel bijzonder.
  Ik heb goed geluisterd naar de deskundigen en naar de lotgenoten met HIV.
  In het begin was er anatomie over de anus en endeldarm(voor mij niet onbekend als sportmedisch verzorger).
  Ik ben nieuw en wil mij als vrijwilliger aanmelden en in november is er een info avond voor de toekomstige vrijwilligers ik wil graag iets betekenen voor mijn mede lotgenoten en wil het liefst iets op poten zetten in Haarlem waar ik woon.
  Ik hoop een leuke en leerzame tijd te beleven bij pozandproud en de HVN.
  Paul Broekman.

  Paul Broekman on 31 oktober 2015 Reageer op deze reactie

Laat een reactie achter