Vooraankondiging nieuwe editie Tunnel of Love

Tunnel Of Love Revisited 2015Op zaterdag 10 oktober organiseert Poz&Proud een nieuwe editie van Tunnel of Love: een informatieavond over de lusten en lasten van de anus. Het is alweer 3 jaar geleden dat wij dit onderwerp in Amsterdam thematisch behandeld hebben en daarom is het hoog tijd voor een update. Met die lusten zit het wel snor, maar over de lasten praten wij jullie graag bij. En dan met name over nut en noodzaak van je laten screenen op AIN (Anale Intra-epitheliale Neoplasie), veroorzaakt door het humaan papillomavirus (HPV).

Zoals jullie van ons gewend zijn presenteren we een gevarieerd programma. Er is debat tussen voor- en tegenstanders van behandeling van AIN. Artsen van Amsterdamse ziekenhuizen praten je bij over de recentste medische ontwikkelingen. Tussendoor organiseren we de wedstrijd “Wie heeft het lekkerste kontje bij Poz&Proud?” (waaraan jij óók kan deelnemen!) en zorgen we ervoor dat ook de lusten aan bod komen.

Laat je informeren en discussieer (en stem!) mee. Reserveer de datum alvast in je agenda: 10 oktober van 20-22 uur in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

Geen reacties

Laat een reactie achter