Pride Walk 2015: loop jij met ons mee?

PrideWalkOp donderdag 30 juli vindt de jaarlijkse Pride Walk plaats in Amsterdam. Deze tocht staat in het teken van steun en zichtbaarheid voor de LHBT’s wereldwijd. Jezelf kunnen zijn, overal en altijd!

Anno 2015 heerst er jammer genoeg nog steeds taboe en stigma rondom hiv, waardoor veel homomannen te maken krijgen met uitsluiting, afwijzing, geweld en discriminatie. Wij willen deze Pride Walk aangrijpen om meer zichtbaarheid aan hiv te geven.

We hebben reeds een klein wandelgezelschap en een grote Poz&Proud vlag, maar zoeken nog meer mannen die ons komen helpen. Hoe meer mannen hoe meer zichtbaarheid!

Enthousiast? 

Kom dan donderdag 30 juli naar het Mercatorplein in Amsterdam; aanmelden is niet nodig. Om 17.00 uur start de manifestatie en om 18.00 uur lopen we met zijn allen naar het Homomonument. Dit is natuurlijk een uitgelezen gelegenheid om je Poz&Proud-shirt aan te trekken. En voor degenen die er geen hebben zullen wij een aantal shirts meenemen.

Wil je toch nog wat meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via maurice@pozandproud.nl.

Geen reacties

Laat een reactie achter