De boot is vol!

Poz & proud canal parade 14-8281

Een maand geleden openden we de inschrijving voor onze boot tijdens de Canal Parade, en de belangstelling is groot! Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee, maar de keerzijde is dat het aantal inschrijvingen nu de maximale capaciteit aan boord heeft bereikt.

Zoals we eerder hebben aangegeven is de inschrijving in principe geopend tot 11 juli. Na die datum ontvangen alle deelnemers van ons een bevestging en nadere informatie. Geïnteresseerden kunnen zich nog opgeven via het Servicepunt, maar zullen op een reservelijst geplaatst moeten worden; we kunnen deelname dan helaas niet garanderen.

Achter de schermen heeft ons team de afgelopen maanden hard gewerkt aan alle voorbereidingen voor wat een bijzonder kleurrijke boot belooft te worden. :) Over een maand min een dag is het al zover, we hebben er heel veel zin in!

1 Reactie
Reacties
 1. Hello,
  My name is Michael. I am human rights defender and LGBT activist of Kyrgystan. Two years ago I was a participant in the parade on the boat COC.

  I would like to participate in the gay parade of boats this year too.
  Tell me please, can I buy a seat on your boat and pay an invitation to the parade?

  I look forward to hearing from you.

  Best regards,
  Michael Vilensky (Kudryashov)

Laat een reactie achter