Wie vaart er met ons mee?

Poz & proud canal parade 14-8281Het zal je vast niet ontgaan zijn: Poz&Proud is op zaterdag 1 augustus weer van de partij bij de Canal Parade! We weten dat jullie staan te trappelen om mee te varen tijdens de feestelijke botenparade, daarom kun je je vanaf nu aanmelden!

Varen over de Amsterdamse grachten tijdens de Gay Pride is een unieke ervaring. Een uitbundig feest, maar voor Poz&Proud óók een statement: dit evenement is dé kans om homomannen met hiv een gezicht te geven. Daar wil jij toch bij zijn?

Geprikkeld? Zin in een onvergetelijke dag? Geef je dan nu op! Aanmelden kan via het Servicepunt van de Hiv Vereniging: servicepunt@hivnet.org onder vermelding van Canal Parade. Bellen kan ook: 020 – 6892577 (ma, di, do van 14 tot 22 uur). Vermeld in je mail je naam, leeftijd, telefoonnummer, je hiv-status, welk maat t-shirt je draagt en of je lid bent van de HVN of niet. Iedereen kan zich opgeven, maar homomannen met hiv hebben voorrang. Je kunt je alleen individueel aanmelden, dus als je met vrienden komt vragen we je ieder zichzelf te laten inschrijven.

De inschrijving is geopend tot 11 juli. Wees er snel bij!

De kosten voor deelname zijn €55 voor leden van de Hiv Vereniging en €75 voor niet-leden. Voor dit bedrag krijg je drankjes, hapjes en een speciaal ontworpen t-shirt dat gedragen wordt tijdens de tocht.

Achter de schermen zijn we al druk bezig met het thema en de aankleding van de boot. Maar dat houden we nog heel even voor onszelf. :) Zodra de definitieve deelnemerslijst bekend is zullen we hierover meer bekend maken. Dan ontvang je ook informatie over de betaling.

 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter