Mainline zoekt mannen met ervaring met het slammen van drugs

Slam

Stichting Mainline is een onafhankelijke Nederlandse organisatie die voorlichting geeft over veilig recreatief druggebruik. Mainline werkt op dit moment aan een nieuwe informatiefolder over veilig slammen (het injecteren van partydrugs) en een website over het gebruik van Crystal Meth (Tina).

Voor de ontwikkeling van dit infomateriaal zoekt Mainline mannen die ervaring hebben met het gebruik van Tina en/of slammen. Ervaringsdeskundigen worden geïnterviewd om het kennisniveau en de informatiebehoefte vast te stellen. Dit vooronderzoek levert belangrijke inpunt voor het ontwikkelen van materiaal op maat dat aansluit bij de wensen en behoeften van de doelgroep. Alles wat in de interviews gezegd wordt is uitsluitend voor intern gebruik, privacy is gewaarborgd.

Heb jij ervaring met het gebruik van tina en/of slammen en ben jij bereid je ervaringen te delen? Neem dan contact op met Leon Knoops voor meer informatie.

3 Reacties
Reacties
 1. Hallo Leon Knoops,
  Ik heb nu ruim 10 jaren ervaring met drugs en sedert 2 jaren ook met het intraveneus injecteren ervan. Eerst xtc/ghb, daarna verder expirimenteren met slammen van 3mmc, 4mec, tina……. allse wel met mate en gelukkig geen verslaving. Dit alles in een party setting met heerlijke mannen onder elkaar. Ik ben Hiv+ en doe alles bare.

  Hans on 12 november 2015 Reageer op deze reactie
 2. Hoe gaat dat dan dat voorbereiden op slammen, hoorde ook dat het met mauwmauw kon wel eerst vloeibaar maken, Ik wil het graag leren dat goed te doen zodat er geen ongelukken mee gebeuren, en hoe kom je aan de spullen ervoor, chems is geen probleem.

  Dick on 3 april 2016 Reageer op deze reactie
 3. informatie geven slammen

  coppieters alex on 28 april 2019 Reageer op deze reactie

Laat een reactie achter