Alsnog meedoen aan Positive Minds

Alsnog meedoen aan Positive Minds

Vorige maand heb je op deze website gelezen dat Nigel Skelton namens Poz&Proud voor de derde keer een meditatiegroep voor hiv positieve homoseksuele mannen gaat organiseren. De informatieavond van deze op de Mindfulness filosofie gebaseerde groep zou aanstaande donderdag plaats vinden, maar is door een vertraging in de verzending van Hiv Nieuws (waarin ook publiciteit wordt gemaakt voor ‘Positive Minds’) is de start verschoven naar volgende week.

Mindfulness Meditation is een vorm van eenvoudige meditatie, zich concentrerend op het ’hier en nu’ middels ademhalingsoefeningen en eenvoudige yoga oefeningen. De informatieavond over Positive Minds vindt nu plaats op donderdag 14 maart. Nigel zal dan al je vragen proberen te antwoorden. De informatieavond is gratis en volkomen vrijblijvend; pas daarna beslis je of de Mindfulness meditatiegroep voor jou leuk en zinvol kan zijn. De presentatie begint om 19.30 uur maar om 19.00 uur is de zaal open en is er koffie&thee. De informatieavond vindt net zoals de meditatiegroep bijeenkomsten plaats in het gebouw van de Hiv Vereniging Amsterdam, Eerste Helmersstraat 17, 1054 CX  Amsterdam.

De Mindfulness meditatiegroep start een week later, op donderdag 21 maart met de bijeenkomsten, om 19.15 uur (om 18.45 uur is de zaal open en is er koffie&thee). De bijeenkomsten vinden steeds plaats op de donderdag en duren tot 21.30 uur. De laatste bijeenkomst vindt plaats op 9 mei, met een eventuele uitloop naar 16 mei. Op 25 april is er geen bijeenkomst.

Een groot deel van de ‘cursus’ is Engelstalig, maar alle informatie is ook in het Nederlands beschikbaar. De kosten bedragen 25 euro voor 8 lesavonden (oftewel afgerond slechts 3 euro per sessie), inclusief een uitgebreide documentatie map. Mocht dit bedrag voor jou bezwaarlijk zijn, maar heb je wel interesse in de Mindfulness meditatiegroep, stuur dan een mail naar info@pozandproud.nl . Dan zal Poz&Proud kijken of wij jou een gereduceerd cursustarief kunnen aanbieden.

Heb je interesse? Meld je dan aan via servicepunt@hivnet.org onder vermelding van Positive Mind. Mensen die ook/eerst naar de informatieavond komen, hebben voorrang bij inschrijving (het maximum aantal deelnemers aan de workshop bedraagt 10). Voor specifieke vragen kan men per mail ook bij het servicepunt terecht; de boys zullen dan voor doorsturing naar Nigel zorg dragen.

1 Reactie
Reacties
  1. HI! MY name in Antonio Hernandez and I used to work in one of your sisters organizations in Spain called Adhara. I’m travelling the world now and I’m offering guided meditations for people living wiht HIV like me. here you can read a little bit what is it about. it’s my website but it is still under construction 🙂 https://www.kintiwasi.com/meditation

    I’ll be in Amsterdam from the 24th to the 28th of this month and I’d like to know if you are interested in offering it to your users. i do it for free or donation, up to you

Laat een reactie achter