Yoga voor homomannen met hiv

Voor het derde jaar biedt Hiv Sporten Amsterdam weer elke donderdagavond yogalessen aan voor homomannen met hiv. Er is nog voor plek voor een aantal nieuwe deelnemers. De cursus start op 10 januari 2013 en heeft de warme aanbeveling van Poz&Proud. 

 

Kosten en aanmelding

De eerste proefles is gratis en daarna worden de yoga voor een sterk gereduceerde prijs van 160 euro voor in totaal 26 lessen gegeven. Het is mogelijk om dit bedrag in termijnen te betalen of om een persoonlijke subsidie aan te vragen. Mocht je 10 januari niet kunnen maar later wel, dan ben je ook na 10 januari van harte welkom voor een gratis proefles en worden de kosten aangepast als je mee wil blijven doen.

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan bij Lex van Meurs (lexm8@hotmail.com) of vanaf 2 januari bij het Servicepunt van de Hiv Vereniging Nederland via het mailadres servicepunt@hivnet.org . Bellen kan ook: 020 – 689 25 77, tussen 14 en 22 uur (op ma-di-do-vrij). Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

Reacties van deelnemers

“Een veilige plek om via yoga mijn conditie te verbeteren. Na de les is mijn hoofd is zo lekker leeg en slaap ik veel dieper”. (Daniél)

“Ze zeggen dat yoga zowel voor lichaam als geest is, en dat is ook echt zo. Yoga maakt me soepel en fit, maar ook meer ontspannen, vrolijker en gelukkiger. En het is ook nog leuk om te doen!” (Eric)

“De wekelijkse yoga les is voor mij een lichtpunt, met een extra boost van energie en inspiratie”. (Bert)

“Lex heeft af en toe zo’n praatje tussendoor, zo van: het maakt niet uit hoe ver je komt, alles is goed. Niet dat verbetene van sport. Het gaat er enorm relaxt aan toe, maar je gaat toch goed vooruit. Dat kan dus ook”. (Eric)

“Het enthousiasme en de betrokkenheid van de yoga leraar werkt zeer aanstekelijk”. (Daniél)

“De yoga is wel vermoeiend, maar het nagevoel is bijna net zo lekker als van seks”. (Wolter)

2 Reacties
Reacties
  1. Goedenavond, wanneer zou er plaats zijn voor mij om de joga lessen te volgen?

    Aad Groenendijk on 3 juni 2019 Reageer op deze reactie
  2. Dag Aad, op dit moment is er nog geen nieuwe yogaserie gepland, maar zodra die er komt wordt die uiteraard weer via alle kanalen aangekondigd!
    Groeten, Jörgen

    Jörgen Moorlag on 11 juni 2019 Reageer op deze reactie

Laat een reactie achter