Slaapproblemen en hiv

Slaapproblemen en hiv zijn bekende bedgenoten. Iedereen van ons heeft ooit wel eens problemen in slaap te komen. Of het nu stress is om financiële problemen, het ongemak van nachtzweten, of bijwerkingen van onze hiv-medicatie: op een gegeven moment komt de slaap niet makkelijk.

Bij de meesten is het een ongemak, dat zichzelf op de een of andere manier oplost. Voor anderen is het een chronisch probleem, dat langzaam maar zeker iemands gezonde verstand kan wegnemen. Mensen met hiv hebben regelmatig slaapproblemen. Van vlak voor de diagnose tot later in het leven met hiv.

Dit artikel beschrijft de feiten over slaap, en op welke wijze slaapproblemen en hiv zijn gerelateerd. Voordat we het laatste bespreken, eerst meer over slaap.

Lees de rest op Aids.about.com

1 Reactie
Reacties
  1. Such a great read. Thank you for the essential information everyone needs to know.

    lee on 27 september 2019 Reageer op deze reactie

Laat een reactie achter