AIDS 2010: posterpresentatie 'Growing Old (Un)Gracefully'

Poz&Proud presenteert in totaal drie posters in Wenen op de Wereld Aids Conferentie. Gisteren presenteerden we de tweede in de rij, vandaag nummer drie. De posterpresentatie ‘ Growing Old (un)Gracefully’ gaat over de gevolgen voor de homogemeenschap als community en voor het beleid op nationaal niveau, van een snel groeiende groep van homomannen die ouder worden dan men een aantal jaren had gedacht.

Omdat de posters nogal groot zijn blijft er op de schaal van het blog niet veel van over. Klik op de afbeelding voor een pdf-versie.

2 Reacties
Reacties
  1. We like

    Julian Hows on 25 juli 2010 Reageer op deze reactie
  2. […] Samen met Ton, die eind vorig jaar overleed, presenteerde hij een middag hierover in pand van het COC-Amsterdam. Tijdens de Wereld Aids Conferentie in Wenen (2010) hield hij een posterpresentatie over dit onderwerp met de veelzeggende titel Growing Old (Un)Gracefully. […]

Laat een reactie achter