AIDS 2010: posterpresentatie GIPA 2.0

Poz&Proud presenteert in Wenen tijdens de conferentie 3 posters. Vandaag de eerste Poster van de drie die handelt over GIPA. Een begrip en afkorting die staat voor Greater Involvement of People living with HIV/Aids. De manier waarop Poz&Proud is ontstaan en de manier waarop wij ons bemoeien met alles wat ons als hiv-positieve homo’s aangaat is de essentie van GIPA. Op het zuidelijke halfrond staat GIPA nog in de kinderschoenen maar met deze presentatie laten we zien dat ook in de rijke geïndustrialiseerde landen GIPA nog niet tot alle niveaus binnen alle organisaties is doorgedrongen.

Omdat de posters nogal groot zijn blijft er op de schaal van het blog niet veel van over. Klik op de afbeelding voor een pdf-versie.

1 Reactie
Reacties
  1. De volgende keer alsjeblieft minder acroniemen ! De mens met deze ziekte, is meer dan enkele letters waard!

    Rick on 21 juli 2010 Reageer op deze reactie

Laat een reactie achter