Vrijwilliger worden bij Poz&Proud?

Poz&Proud is vóór en dóór homomannen met hiv. En dat betekent dat nieuwe vrijwilligers altijd welkom zijn. Lijkt jou het leuk je voor ons in te zetten? Kom dan naar onze vrijwilligersintroductie op zaterdag 4 november.

Gedurende de middag, die we aftrappen met een gezamenlijke lunch, vertellen we over de geschiedenis en achtergrond van Poz&Proud, en geven we een overzicht van onze activiteiten. Daarnaast gaan we met jullie samen aan de slag om te kijken wat nog meer, of beter zouden kunnen doen. Volop ruimte voor eigen inbreng dus!

Deelname aan de vrijwilligersintroductie is geheel vrijblijvend, en vooral bedoeld om je een beeld te geven van wat je voor ons zou kunnen betekenen. Naderhand beslis je uiteraard zelf of je daadwerkelijk Poz&Proud-vrijwilliger zou willen worden.

Hebben we je interesse gewekt? Meld je dan aan via info@pozandproud.nl. De vrijwilligersintroductie zal plaatsvinden in het gebouw van de Hiv Vereniging in Amsterdam en starten rond twaalf uur. Details over het definitieve programma ontvang je van ons na aanmelding.

 

Geen reacties

Laat een reactie achter