Kaartjes voor Danserette te winnen!

Op Danserette gaan al sinds 2006 de voetjes van de vloer op roze hits. In het openingsweekend van Amsterdam Pride wordt het 11-jarig bestaan van dit gay dansfeest gevierd in het prachtige Paradiso. De organisatie wil deze avond graag een zo divers mogelijk publiek verwelkomen, en nodigt daarom diverse LHBTI-organisaties uit. Ook Poz&Proud heeft twee tickets gekregen, die we graag onder onze achterban willen verdelen!

Wil jij kans maken op een van de twee tickets voor Danserette op zaterdag 29 juli? Stuur ons dan voor 20 juli een mailtje via info@pozandproud.nl. De kaartjes zullen onder de inzenders verloot worden. De winnaars krijgen bericht aan het eind van de week.

Bekijk hieronder de promovideo voor het feest:

Geen reacties

Laat een reactie achter