Vaar je met ons mee? (Update: VOL)

[Update 18-7] De boot is op dit moment vol. Aanmelden via het Servicepunt is daarom niet meer mogelijk. Als je toch graag meewilt, neem dan rechtstreeks contact met ons op via info@pozandproud.nl. We plaatsen je dan op de reservelijst.

Over een kleine twee maanden barst onze hoofdstad weer uit zijn voegen voor het grootste LHBTQI-evenement van het jaar, Amsterdam Pride. Het hoogtepunt van de pride, de botenparade over de grachten vindt plaats op 5 augustus, en ook Poz&Proud vaart weer mee! Stap jij bij aan boord? Je kunt je vanaf nu opgeven.

Varen over de Amsterdamse grachten tijdens de Gay Pride is een unieke ervaring. Een uitbundig feest, maar ook dé gelegenheid om de diversiteit van onze scene in volle glorie te tonen. Het overkoepelende thema van de parade is dit jaar This is my pride! Wij haken hierop in door – na een aantal jaar een heel inhoudelijke boodschap uit te hebben gedragen – vooral onszelf te zijn: POZ en PROUD!

Er is plaats voor zo’n 50 personen op de boot. Zoals altijd is de aanmelding open voor iedereen, maar hiv-positieve homo’s hebben voorrang.

Aanmelden

Wil je jouw trots delen met de wereld en heb je zin in een onvergetelijke dag op onze boot? Meld je dan nu aan via het Servicepunt van de Hiv Vereniging: servicepunt@hivnet.org onder vermelding van Canal Parade. Bellen kan ook: 020 – 6892577 (ma, di, do, 14-22 uur). Vermeld in je mail je naam, leeftijd, telefoonnummer, kledingmaat, je hiv-status, en of je lid bent van de Hiv Vereniging. Aanmelden kan alleen individueel, dus als je met vrienden komt vragen we je ieder zichzelf te laten inschrijven.

De kosten voor deelname zijn €75 voor leden van de Hiv Vereniging en €110 voor niet-leden. Voor dit bedrag krijg je drankjes, snacks en een outfit voor de dag.

De inschrijving is geopend tot 9 juli. Wees er op tijd bij! Zodra de definitieve deelnemerslijst bekend is krijg je van ons een bevestiging en ontvang je ook informatie over de betaling. De planning voor de dag zelf krijg je ongeveer 2 weken van tevoren.

Geen reacties

Laat een reactie achter