Positive Yoga: the spring edition!

Wil je de lente energieker beleven? Soepeler en krachtiger worden? Meld je dan nu aan voor de spring edition van Positive Yoga!
Op 3 april starten we met een nieuwe Positive Yoga: een reeks van acht wekelijkse yogalessen, speciaal ontwikkeld voor poz mannen.
De lessen zijn gebaseerd op Kundalini Yoga, de ‘yoga van het bewustzijn’. In een les van anderhalf uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. Er worden oefeningen gegeven speciaal gericht op het ondersteunen/versterken van het immuunsysteem, zenuwstelsel, lever, nieren en darmen. Positive Yoga is er voor alle poz mannen, met of zonder yoga-ervaring. Je hoeft er niet lenig voor te zijn.
De lessen vinden plaats op de maandagavond van 18:00 tot 19:30 uur (locatie Hiv Vereniging, 1e Helmersstraat 17 te Amsterdam) en worden gegeven door Tim Schipper, yogapsycholoog. Tim geeft dagelijks consulten yogapsychologie, yoga groepslessen en organiseert yogareizen en retraites over de hele wereld.
De kosten bedragen €65 voor de gehele reeks van acht lessen. Leden van de Hiv Vereniging ontvangen €15 korting en betalen slechts €50.
Geïnteresseerd?
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar servicepunt@hivnet.org. Vermeld hierin de volgende gegevens: naam, adres en telefoonnummer. Wij nemen z.s.m. contact met je op zodra we jouw aanmelding hebben ontvangen.
Geen reacties

Laat een reactie achter