Terugblik Canal Parade

Op zaterdag 6 augustus stonden de kades langs de Amsterdamse grachten weer stampvol: de Canal Parade trok voorbij. Poz&Proud voer dit jaar voor de vierde keer mee in de botenparade, die het hoogtepunt van de Pride vormt. Deze editie voerden op onze boot hiv-positieve en hiv-negatieve mannen samen actie voor PrEP. Een terugblik in kleurrijke beelden! (Klik om te vergroten.)

poz and proud-7556 poz and proud-7138

poz and proud-7473  poz and proud-7369poz and proud-7214poz and proud-7545poz and proud-7396    poz and proud-7127poz and proud-7323 poz and proud-7247poz and proud-7170poz and proud-7074poz and proud-7135

2 Reacties
Reacties
 1. Heel léuke foto’s! Maar… er zijn ook films aan boord gemaakt, o.a. door een professional, met een dure filmcamera op statief, een special over ‘PrEP’. Wáár is die te zien, óf… wanneer kunnen we die verwachten? Ook Ad had (net als ik) een filmcamera bij zich. Via ‘WeTransfer’ heb mijn film (in 2 delen) verstuurd aan Jörgen Moorlag. Ik zag dat Jörgen de film op 25 augustus gedownload heeft, maar wellicht heeft hij nog geen tijd gehad heeft om hem te delen…?
  Hartelijke groet, Chris Jans

  Chris Jans on 3 september 2016 Reageer op deze reactie
 2. Dag Chris,
  Sorry, ik was er inderdaad nog niet aan toegekomen. Gisteravond heb ik deel 1&2 van je film geüpload naar youtube: https://www.youtube.com/watch?v=L-eij_WwBoE en https://www.youtube.com/watch?v=NbBS9D4AB0k.
  De video van Ad is te vinden via onze facebookgroep. De documentaire van Tim gaat in première tijdens de Roze Filmdagen.

  Groeten, Jörgen

  pozandproud on 6 september 2016 Reageer op deze reactie

Laat een reactie achter