Mankracht 2016: een programma-impressie

Mankracht 2016: een programma-impressie

De inschrijving voor het Mankracht-weekend voor poz mannen van 2-4 september is weer geopend, zoals we onlangs al aankondigden op onze website. Met veel plezier presenteren we nu ook een impressie van het programma van dit jaar!

Op een doorgaans zonnige namiddag ontvangen onze vrijwilligers je op vrijdag 2 september vanaf 17 uur in De Borckerhof, een intieme groepsaccommodatie in het landelijke en pittoreske Orvelte. Je krijgt dan de laatste informatie over het weekend en je kamersleutel. De meeste kamers worden gedeeld door twee personen (als je graag met een specifiek persoon een kamer wilt delen kun je dat aangeven bij je inschrijving). Om elkaar al wat beter te leren kennen kun je meteen nadat je je spullen hebt opgeborgen aansluiten bij een borrel, die naadloos overgaat in een gezamenlijke barbecue (met aandacht voor gezonde voeding!). Later die avond komen we bijeen in een van de grote huiskamers voor een voorstelronde, waar we ook de huisregels nog even doornemen. Daarna openen we de bar en kunnen we in ontspannen sfeer nog wat doorpraten tot het bedtijd is.

Zaterdagochtend staat vanaf half negen het ontbijt voor je klaar. Het aansluitende ochtendprogramma is gereserveerd voor gespreksgroepen, naar keuze met het thema integreren van hiv in je levenseks & dating of ouder worden met hiv. Deze groepen worden geleid door een Poz&Proud-vrijwilliger. Na de lunch kun je ’s middags onder meer kiezen voor een fietstocht door het mooie Drentse landschap of een kookworkshop. Tijdens de kookworkshop zal tevens de maaltijd bereid worden die we ’s avonds gezamenlijk nuttigen. Voor de actievelingen is er aan het eind van de middag bovendien nog een extra sportactiviteit. Na de borrel en het diner organiseren we ’s avonds een quiz, wordt voor wie wil een film vertoond en kunnen er spelletjes worden gespeeld. Uiteraard gaat ook de bar weer open – tot laat. Geïnteresseerden kunnen rond middernacht bovendien aansluiten bij een nachtwandeling door het dorp.

Na het ontbijt op zondag komen we weer samen in de huiskamer voor discussie, koffie & taart en een evaluatieronde. We serveren weer een lunch en daarna nemen we afscheid, terugkijkend op een voldoenend weekend.

Aanmelden

Opgeven voor het weekend kan door een mail te sturen naar servicepunt@hivnet.org onder vermelding van ‘Mankracht 2016’. Bellen kan ook: 020 – 689 25 77 (maandag, dinsdag en donderdag van 14 tot 22 uur). Meld in je mail aan het servicepunt: je naam, adres plus telefoonnummer, je geboortedatum, of je lid bent van de HVN en of je al eerder mee bent geweest met het Mankracht weekend van Poz&Proud. De kosten voor het volledig verzorgde weekend bedragen €89 voor leden van de Hiv Vereniging Nederland en €139 voor niet-leden.

Er is ruimte voor 32 mannen, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Mocht je nog vragen hebben over wat je kunt verwachten, stuur dan gerust een mail naar info@pozandproud.nl!

1 Reactie
Reacties
  1. Goedemorgen Medewerkers van Poz@proud.
    Nou nou ze staan dus niet meer te trappelen om naar Orvelte te komen voor zo,n weekend ,nou kun je zien wat er allemaal veranderd is de afgelopen 25 jaar . 1 of 2 snoepjes die je moet slikken en daar gaat het leven weer verder,niets geen bij werkingen ,gewoon slikken .WAT IS ER VEEL veranderd ,nou dat zal in de toekomst ook wel gaan met de Orvelte weekend ,wij als oude garde moeten het schip maar laten drijven dus ,bij deze geef ik mij wel op hoor ,voor dit weekend zou zonde zijn dat het stopt,want ja dan komen wij als oude garde elkaar toch nog eens weer tegen ,En met vriendelijke groeten van Johan vanuit Meppel

    Johan Koster on 25 juli 2016 Reageer op deze reactie

Laat een reactie achter