En dan belt Amsterdam Gay Pride… We hebben plek!

Poz & proud canal parade 14-8267

“Er is in jullie categorie een boot vrij gekomen.” “Heeft Poz&Proud nog interesse in deelname aan de Canal Parade dit jaar?” Daar moesten we natuurlijk niet lang over nadenken…. JA! En we beginnen ons al ongeduldig op te laden voor de bergen die we de komende maanden met veel plezier zullen verzetten bij alle voorbereidingen.

Ruim een maand geleden uitten we hier onze teleurstelling over het feit dat we bij de loting geen plaats hadden weten te bemachtigen. Maar lieten we ook doorschemeren dat we ons niet zomaar uit het veld zouden laten staan. Achter de schermen hebben we de de afgelopen weken doorgevochten voor betere kansen op deelname aan de Canal Parade, dit jaar of in de toekomst. Dat heeft – samen met een portie geluk – nu al wat opgeleverd: we kunnen dit jaar alsnog meedoen aan de botenparade! En de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat een bevochten deelname misschien wel nóg specialer voelt.

We hopen natuurlijk dat ook jullie weer staan te trappelen om aan boord te stappen! Maar we vragen om nog wat geduld. We gaan op dit onderwerp weer heel even onder de radar, sluiten onszelf op voor het regelwerk en komen weer bij jullie terug als we meer te vertellen hebben.

4 Reacties
Reacties
 1. Good for you Poz and Proud. En ook voor de zichtbaarheid van mannen met HIV. SUCCES met de voorbereidingen.

  Daniél on 16 april 2015 Reageer op deze reactie
  • Dank je Daniél, we gaan ertegenaan! :)

   pozandproud on 16 april 2015
 2. Goedendag iedereen van Poz&proud ,Ik als oude Drenthenaar Johan Uit Meppel die wel bekent is bij jullie zou eens graag mee willen varen met de gay parade als hiv +. Nou ik hoop dat ik uitgeloot word het zou wel een hele belevenis worden denk ik waar ik al jaren heb op uitgekeken om ook eens mee te kunnen varen.Nou met vriendelijke groeten van Johan vanuit Meppel .

  Johan Koster on 16 april 2015 Reageer op deze reactie
  • Dag Johan, leuk dat je enthousiast bent! De inschrijving zal aan het begin van de zomer geopend worden. Uiteraard zullen we hier op onze website verdere details over de aanmelding bekendmaken zodra het zover is.

   pozandproud on 16 april 2015

Laat een reactie achter