Geef je op voor Positive Yoga! – Update: wegens grote belangstelling vol

Positive-Yoga-voorkant-1_75

Update 12 januari: De belangstelling voor Positive Yoga is bijzonder hoog. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Maar helaas betekent dat ook dat we geen plaatsen meer te vergeven hebben. Nieuwe aanmeldingen zullen we vanaf nu op de reservelijst plaatsen.

Op zoek naar rust en balans? Wil je werken aan je lichaamshouding, concentratie, coördinatie en flexibiliteit van lichaam én geest? Poz&Proud start op maandag 19 januari met Positive Yoga, een serie yogalessen voor poz mannen en vriend(in)nen.

De wekelijkse les is gebaseerd op Kundalini yoga en focust op ademhaling, mantra’s en meditatie. De lessen zijn laagdrempelig, ervaring is niet vereist, en uiteraard houden we rekening met wat we aan inspanning van je kunnen vragen. Yoga met een lach!

De lessen start op 10 opeenvolgende maandagen om 19.30 uur (vanaf 19.15 uur is de zaal open) en vinden plaats in het gebouw van de HVN, Eerste Helmersstraat 17 te Amsterdam. De kosten bedragen 45 euro voor de gehele serie van 10 lessen.

Je kunt je aanmelden aan bij het Servicepunt van de Hiv Vereniging via servicepunt@hivnet.org of 020 – 6892577 (ma – di – don; van 14.00 tot 22.00 uur). Wil je eerst meer informatie hebben, stuur dan een mail naar yoga@pozandproud.nl. Bij Poz&Proud kan je ook om een korting op de workshopkosten vragen indien het reguliere bedrag voor jou een probleem is.

1 Reactie
Reacties
  1. ik houd me aanbevolen voor de volgende cursusgelegenheid pos. yoga.
    kunt U me op de aanmeldingslijst plaatsen en mij berichten over deze gelegenheid? Bij voorbaat bedankt.

    jaap blokdijk on 23 januari 2015 Reageer op deze reactie

Laat een reactie achter